Forum Gildii Devils

Pamiętaj! Ty sprawiasz, by to forum istniało!

#1 2010-02-05 11:53:56

Mulligan

Użytkownik

Punktów :   

Brita

Czołem. Jako, że dzisiaj obudziłem się z potwornym bólem żołądka, zostałem w domu i postanowiłem podexpić sobie trochę moją postać. Zalogowałem się do WoW-a i zacząłem wykonywać questy. Po krótkim czasie do gry zaczęli dołączać inni członkowie naszej gildii min. Sahur. Wdaliśmy się w luźną pogadankę, a z biegiem czasu włączył się do niej gracz o nicku Analia. Oto kilka screenshotów naszej wspólnej rozmowy z gildyjnego czatu:

http://img148.imageshack.us/img148/3289/48702762.png

Na czacie pierwszym ewidentnie widać jak Analia próbuje ukryć fakt, że zamierza się za moment zalogować do gry na innym komputerze. Na czacie drugim super inteligentne zdanie - zwaliło mnie i Sahura z nóg, ponieważ pojawiło się ono 'ni z gruchy, ni z pietruchy'. Po trzecim, czwartym i piątym czacie możemy wywnioskować, że Bayor ma bardzo podobny styl pisania wiadomości co Analia, a zarazem Brita (błędy w pisowni oraz jej znak rozpoznawczy - wykrzykniki, które widać na ostatnim czacie).

http://img85.imageshack.us/img85/2508/94684257.png

Ten screen przedstawia rozmowę, podczas której Analia przyznaje się do wieku, a także do tego, że gra również Britą. Wprawne oko (również ślepe ;p) zauważy także masę błędów w pisowni.

http://img7.imageshack.us/img7/9321/97086390.png

Trzeci screenshot przedstawia przykładowy dialog pomiędzy Analią oraz Bayorem. Było ich znacznie więcej. Są one również napisane charakterystycznym stylem.

Dlaczego napisałem ten wątek? Uważam, że Brita nie powinna być dalej naszym Guild Masterem. Jest za młoda, aby prowadzić gildię. Poza tym brzydzę się kłamczuchami, a takim kłamczuchem jest właśnie ona. Uważam, że naszą gildię winien poprowadzić ktoś mądry oraz doświadczony. Stawiam na Fallouta i Awanturnika.

#2 2010-02-05 17:21:38

Sahur

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Brita

Heh. Tak Mulligan ma racje. Rozmowa była dosyć irytująca, a zarazem śmieszna . Pewne momenty tej bardzo ciekawej konwersacji stawiały na to że Analia i Bayor oraz Brita to tak jakby jedna osoba.
Ten sam charakter pisma , ortografia, charakteryzujące Brite wykrzykniki.
Co do zmiany Guild mastera oczywiście zgadzam się z Panem u góry i Także Stawiam na Fallout, Awanturnika i na Ciebie Mulligan'ie .
Weźcie to wszystko pod uwagę bo 9-letnia osoba prowadząca Gildie ? Bez sensu i moralności.
Pozdro Sahur

#3 2010-02-06 01:13:31

Bapu

Nowy użytkownik

8215725
Punktów :   

ja juz dawno mowilem ze GM musi byc ktos inny. Faktycznie macie racje. To jedna osoba moim zdaniem. Charakterystyczne sa dla mnie te wykrzykniki bo gdy pewnego razu Brita sie na mnie wkurzyla tez wklepywala te wykrzykniki. No to jak? zmiana GM? jestem za!

#4 2010-02-06 09:31:51

Sahur

Nowy użytkownik

Punktów :   

http://img13.imageshack.us/img13/3619/dowdd.jpg
Dodaje jeszcze tego screena z chatu, w którym znów 'Brita' czy tam Analia(nie ważne po prostu jedna osoba) Pisze do mnie na whisper, że może mnie ignorować ale się jej nie chce i jak można zauważyć pod koniec jest także napisała, że mam pisać do Brity ( Tylko w jakiej sprawie?) nie ważne.
Więc wychodzi na to, że 100-procentowo Analia i Brita to ta sama osoba .

#5 2010-02-07 13:33:21

Awanturnik

Nowy użytkownik

Punktów :   

Rozpacz.com to dowód na to iż dzieci poniżej 16 roku życia nie powinny dostawać gier Online, bo im sie w dupie przewraca. Droga Brito uwaga do Ciebie, że jeżeli chcesz prowadzić gildie to musisz wpierw 10 razy dorosnąć, lecz nie wiem czy w Twoim wypadku jest to osiągalne. Nie zaczynaj zajmować sie tak trudnymi rzeczami. Proponuje iść do szkoły nauczyć się ortografii. Następnie ogarnij podstawy gry i dopiero zakładaj gildię ) Reasumując przypominasz mi Dodę i Mandarynę z Jolą Rutowicz na czele Wiec powodzenia dziewczynko w przyszłej karierze z Wow'em !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <xD>

Stopka forum

RSS